6 d’ag. 2008

Costa Vaska 06/08

Avui, viatgem en tren: l´Euskotren. Hem arribat fins Orio (al costat de "Aia", que coincideix amb el que dius tota l´estona). Hem caminat fins una ermita i hem menjat peix. Tu, un currusco de pà molt gran. Hem pasejat per Zumaia. A la nit ens ha convidat Emi, una bona amiga dels tiets, a sopar al seu restaurant de Llodio i també han vingut Loli i Fran, els pares del tiet Pecos,que teniem ganes de veure´ls. Crec que els agrades a tots i ells a tu també. Ens ho hem pasat molt bé. Tornarem.

3 comentaris:

my cherie amour lovely like a summer's day ha dit...

Y a més has après a xocar la mà com una macarra, a veure com menjen els caballs a la muntanya, a celebrar les festes majors a Euskadi, a murir-te d'enveja qua nosaltres ens menjaven una gran butifarra!!, a fer salutacions a gossos cabrejats i amb ganes de menjar-te el els cigrons que tens a les cames!! juasjuasjuas!!! Quan siguis més gran et portarem a San Fermines, però nomès un cop, eh? no el facis il.lusions

Mikel ha dit...

Una corrección: Orio y Aia son pueblos diferentes y no tienen traducción...Orio está situado en la desembocadura del ro Oria y Aia esta en el interior en las montañas.Por cierto en Aia naciómi abuela materna.

Un saludo.

IRENE ha dit...

OK Mikel, correccion hecha! No hay nada como conocer nativos.