20 de jul. 2008

El Racó del Tiet Albert (I)

Hola a tots !... És tot un plaer per mi acceptar l'amable invitació del Xavi i de la Irene per contribuir al creixement intelectual de la Sofia.

Per començar amb aquest nou espai, avui m'agradaria parlar de la Hidratació, aquest procés desconegut per molts i que serà bàsic per aconseguir la felicitat de la Sofia a la vida.

Bàsicament, la hidratació és important per no estar cansat tot el dia, per no dormir-se al volant i per poder fer esport. I clar, si no estas cansat, pots fer més coses i si fas esport, vius més anys. És a dir que si veus molta aigua, vius de forma efectiva molts més anys.

La millor forma d'hidratar-se és beure aigua durant tot el dia, esmorzar cereals amb llet desnatada (per no tenir colesterol), menjar amanides (amb tomaquet, que te vitamina C), fruites (que a més tenen antioxidants) i pasta (que te molta aigua un cop bullida).

Sofia, fins aquí el primer consell del "Racó del Tiet Albert". Properament, més.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no se jo si li has donat molta vidilla a aquest blog...

Anònim ha dit...

No se pero no os recuerda un poco a "la botica de la abuela" ??? No me hagasi mucho caso, el embarazo me vuelve susceptible y terriblemente sarcastica ( Albert no te enfades eh ??? )