6 de juny 2008

06/06/2008

Al cole us han fet masatges amb un pincell i a casa has estat jugant amb el papa i una capsa a fet i amagar. (VIDEO)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola nois
felicitats per la paternitat/maternitat, ni m'havia enterat, buenu tampoc tinc el vostre telf....
MOLTES FELICITATS PAPITOS
GLÒRIA

eva ha dit...

hola!!! he arribat al vostre fantàstic bloc buscant informació sobre kidsco 22@ i m'ha encantat! jo vaig tenir el meu Gabriel d'1 de març i ara em plantejava portar-lo al kidsco 22@ a partir de setembre, amb 6 mesos, tot i que em fa molta pena crec que é millor opció que una persona desconeguda
al final hi portes la Sofia? n'estàs contenta? m'interessa molt la teva opinió perquè m'he identificat molt amb el que feu amb la vostra nena, com la porteu a tot arreu amb vosaltres, de viatge, etc..
bé, no sé si et queda el meu mail al missatge, espero que poguem contactar, gràcies!!

Irne. ha dit...

Glòria: ens imaginem qui ets pero dona´ns mes dades!
Eva: estem molt contents amb la guarderia, molt millor del que ens esperàvem. Ella sembla sempre molt contenta i la tracten molt bé que es el que importa.

eva ha dit...

hola!! gràcies per contestar, aviat el Gabriel coneixerà la Sofia doncs, el portarem a partir de setembre i durant el juliol a hores sueltes...gràcies!! per cert..., teniu una nena guapíssima!

eva