29 de des. 2007

29/12/2007

Avui has estat fins primeres hores de la tarda a casa. Has estat força tranquil.la i has dormit. En aquest vídeo pots veure quina cara treus quan dorms i quina treu la teva mare que també dormia. La tarda l'hem passat caminant pel passeig marítim, barceloneta, raval, i hem pujat per las Rambles fins a plaça Catalunya. A la cafeteria del FNAC has menjat el teu biberó. A l'hora de sopar hem tornat en metro cap a casa. Ha fet fred.

ULTIMA HORA!! CONCURSO SOFIA

SE AMPLIAN LOS PLAZOS DE VOTACION DEL CONCURSO HASTA EL LUNES 31 DE DICIEMBRE.ANIMO, LA COMPETICION ESTA REÑIDA!!
Y JODER!!!! POR LO MENOS LA FAMILIA PODRIA VOTAR!!!!!

CONCURS ESPECIAL DE NADAL: MILLOR VIDEO DE LA WEB DE SOFIA

Amb motiu de les festes nadalenques i coincidint amb el 4rt mes de vida de Sofia comença el següent concurs: millor video de la web de Sofia. Les bases del concurs són:
  1. Es realitzarà per votació popular. Cada participant a la votació haurà de proposar 3 videos(disponibles a you tube, canal xavisampi ), insertats en un comentari adherit al present post. Els tres videos candidats hauran d'estar ordenats per ordre de preferència(1,2 i 3) i indicant la raó per la qual col.loca en el numero 1 de la seva preferència el video proposat.
  2. El periode per fer la votació és des d'avui fins el dia de nadal a les 9 del vespre.
  3. Només seràn vàlides les votacions que identifiquin clarament l'autor del comentari.
  4. El premi s'otorgarà, no al video guanyador(encara que els actors rebran una distinció honorífica) sino al votant que doni la raó més brillant per proposar un video determinat.
  5. El premi, encara per determinar, tindrà un valor equivalent de 30 euros.