2 de set. 2007

02/09/2007

Avui analitzem la manera com t'alimentes. Adjunto una gràfica que mostra la periodicitat amb que menges i la duració de la mamada quan ho fas. Aproximadament menges uns 8 ó 9 cops al dia. Les dades que tenim des del dimecres 29/8 fins avui a 2/4 de 10 estan reflexades en la gràfica que es mostra. És de destacar que ens és molt difícil provocar-te el conegut "rotet" i que sempre desprès de menjar vomites una part(creiem que petita) de la llet que has menjat.

Per la tarda han vingut l'avia Maria Lluisa i el yayo Alberto. Ens han portat un regal per a tu que li ha donat la Rosalia, la veïna d'ells del pis de sobre. És un pijama molt maco. El dijous també ens van portar un altre regalet de la Maria Angels i el Mario, els amics de La Gornal. Un altre dia ja parlarem de què és la Gornal, de moment t'adelanto ,perquè facis boca, una fotografia del yayo Alberto prop de l'hort que tenen en aquest poble. Precisament en aquest hort és on tenen ametllers i amb les ametlles fan llet d'ametlles. El dijous van portar una ampolla que la mama encara està prenent. Pren un vaset al dia, però els teus avis diuen que n'ha de pendre més. Quan anem al pediatra preguntarem si en pot pendre sense problema, perquè quan la mama en pren, ella diu que vomites més. De qualsevol manera és una beguda força bona i molt dolça.

Avui també, hem redireccionat el teu domini cap a aquest blog. El domini sofiasampietro.com és un regal de teu tiet albert, i el tens pagat fins l'any 2012.