2 d’oct. 2007

2/10/2007

Sofia, no has passat un bon dia. Plores molt. En el segon dia sense el teu pare(que ja ha començat a treballar) la teva mare ha tingut que trucar al pediatra perquè no deixaves de plorar. Ens ha dit que és normal que passat un mes des del naixement baixi la llet, i la nena llavors no menja tant com dies enrera. No hi ha una solució clara, però si demà continues plorant aniràs al metge. De moment, la teva mare ha de veure molta aigua i menjar bé. Quan et posem a l'hamaca - que té vibrador i música - aparentment estàs molt feliç. Aquí tens un video que ho demostra. L'altra cosa important del dia d'avui és que pel matí has visitat la Guarderia on començaràs al gener. Es diu Kidsco, i es veu que gestiona la guarderia on va la infanta Leonor. No és barata. Fins demà.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de la guarderia em sembla una mica fort... el comentari de la infanta sobra...
Us queda intimitat desprès de tot això?
Sabeu si a la vostra filla li agradarà que expliqueu tot això?
Està bé, però si no fos tan públic i més familiar, només per a vosaltres...

Anònim ha dit...

Sofia... mateixa guarderi infanta... una mica monàrquics oi?

Anònim ha dit...

home... anònim, no crec que estiguin perdent intimitat per explicar les vivències de la Sofia. Jo crec que serà un bonic record per al futur....no crec que saber si un bebé plora molt o fa caquetes es ficar-se en la seva intimitat.

Anònim ha dit...

jo crec q nomes estem donant dades objectives i a mi m´hagues agradat tenir un diari així.Es clar que potser ella no pensa el mateix,pero i si pensa el contrari?

Anònim ha dit...

Visca la Monarquia, visca les infantes, visca la Leticia i visca la Leonor !!!!!!!!!!!!!...

Anònim ha dit...

poseu noms d'una vegada!!! vull enterarme de tot!!