7 d’oct. 2007

07/10/2007

Avui has tornat a passejar molt. Al migdia hem caminat per la platja fins la Barceloneta i hem atravessat pel Borne i pujat fins a plaça Catalunya. Allà hem agafat el metro fins a casa dels avis materns on hem dinat amb ells i amb els tiets Juande i Sònia. Aqui hi ha una foto d'una escena viscuda avui. Desprès, per la tarda, hem tornat caminant fins a passeig de Gràcia-Gran Via on hem agafat l'autobus num 7 per tornar a casa. En general, avui t'has portat molt bé i has somrigut molt.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Irenola i Sampietro !!

Aquesta enquesta és nova veritat ? La heu posat per la xerrada que vam tenir per telèfon ? Segur que ja saps quin és el meu vot.

Ja direu.

Quin pal, avui acabo les vacances, snif snfif

Petons,

Xavi (lo tit)

Anònim ha dit...

Bueno Guendolín vete preparando porque el viernes ya sea acerca y el tsunami Joanetes tiene muchas ganas de jugar con Sofía y como no también tiene ganas de revolcarse por el suelo con Xavi.

Un besazo, Alicia

mikel ha dit...

Aparte de la encuesta tambien podeis poner un cuentakilometros virtual que mida la distancia que recorreis cada dia con la pobre Sofia.

No podeis estar un dia en casa tranquilitos????

Irene ha dit...

"Hay que ir donde sea,pero siempre hacia adelante" es la meva resposta al mikel i a lo tit. La Sofia avui m´ha dedicat un ro-ro i un somriure inmens.

Anònim ha dit...

Quien es Guendolín y Joanetes???
Que nombres tan raros, no???

Anònim ha dit...

que gente más rara que sois todos... Viva la infanta Leonor !!!