5 d’oct. 2007

05/10/2007

El dia d'avui ha sigut més plàcid. Has dormit durant el dia de forma tranquil.la i no has estat inquieta fins el vespre-nit on has tornat a estar ploranera, angoixada i rebel. Has estat a casa fins a la tarda. La teva mare t'ha portat de compres. Ha quedat al centre comercial Diagonal Mar amb la Sonia, el Miguel i les seves filles per comprar els vestits del bateig de la Ainhoa. Més tard he arribat jo. Hem sopat tots junts a casa una meravellosa safata de formatges oferida pel teu pare sense esperar res a canvi. Avui per primera vegada has pogut estar a la vora d'una persona afònica: la Sònia. El feliç sopar ha sigut l'inici d'una nit complicada.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sincerament, la votació aquesta ... li falten items. No crec que el blog sigui perillós amb lletres grans, però jo tampoc penjaria la meva vida diària a l'abast de tot quisqui, i menys la de les meves filles...
Les envejes familiars són del tot absurd...
El diari és una bona idea que hem fet molts pares, només que no ho enganxem a internet...
de tota manera si a vosaltres us agrada i us dona satisfaccions...endavant.
Per cert, enhorabona per la vostra filla!!!

xsv ha dit...

qui ets?

Anònim ha dit...

soc un dels molts visitants anònims que no deixen un sol dia de visitar el blog...

Anònim ha dit...

Hello,

El meu parer és posar claus d'accés i que només pugui entrar totes aquelles persones que són conegudes per vosaltres (bé, totes aquelles persones que previamente vosaltres mateixos els hi heu donat les claus d'accés)

Estic d'acord a l'enquesta li faltan ítems.

aute,

Petons,

Xavi (Lo tit)