4 d’oct. 2007

04/10/2007

Avui ha sigut l'aniversari del yayo Pepe. Cumpleix 65 anys. Per celebrar-ho hem posat una foto d'ell amb tu feta avui mateix. El dia es resumeix de la següent manera: has passat mala nit, pel matí t'ha vingut a veure el yayo ALberto i l'avia Maria Lluïsa. T'han portat un vestit molt maco que l'avia ha comprat al "mercadillo" de Sant Adrià pel preu d'un euro. Sí Sofia, 1 vestit 1 euro. Desprès has plorat a estones i la teva mare t'ha portat al metge a las 18h. La doctora ha dit que no tens res, segueixes guanyant pes, i desprès de revisar-te ha dit que potser ploraves per la reacció de la humitat dels vòmits de desprès de menjar sobre la teva pell. Desprès del metge t'has portat molt bé i quan el teu pare ha arribat a casa, hem anat tots a sopar a casa dels avis materns, per fer una sorpresa al yayo Pepe. Així has passat el dia.

3 comentaris:

irene ha dit...

1 EURO 1 VESTIT supera tota la meva previsió en economia domestica. Albert, pren nota.

albert ha dit...

Impresionant !!!... quan creixi, ja veuras, per reis li cauran calçotets de 3 unidades, 1 euro... Peró clar, vosaltres mai sabreu el que és estalviar perque el Xavi s'ho gasta tot en cafes.

Anònim ha dit...

Ummmmmm Irene, veig que deies la veritat, Sofia ha anat al metge.

Us explico. Avui, quan ja estava arreglat per sortir de casa i fer una visita a la Sofia en companyia de la Triva (Mar) Irene em fa un truc i diu que Sofia esta molt plorenera i que la visita la deixem per un altre dia.

He pensat, be, espero que acabi aquest dia i després veig que ha passat, ja ja ja ja ara no podeu dir mentires !!!!

Petons,

Xavi (lo tit)