10 de set. 2007

10/09/2007

Avui Sofia ha passejat pel carrer Girona i Casp, pel matí, i per la carretera de les aigües a Collserola, al vespre. Pel matí també ha agafat 2 autobusos. De moment, la vida és així d'aburrida per algú que només menja,dorm i fa caca. Et poso una fotografia teva del vespre, amb la teva ciutat als peus.

4 comentaris:

Irene ha dit...

Sofia, hem anat a la carretera de les aigües a passejar tu i jo soletes, mentre el papa feia footing. Ha sigut molt maco veure una panoramica de la nostra ciutat, segurament es la mes maca del mon, despres del teu naixement.

Anònim ha dit...

Xavi, si afegeixes com a usuaria autoritzada a la Irene, ella també podrà escriure i apareixerà el seu nom en comptes de que surti sempre XSV en tots els posts.

Anònim ha dit...

Sóc la tieta Sherly, tot i que no ens coneixem tinc moltes ganes de fer-lo. Fa molts mesos, quan la teva mama em va parlar del teu encàrrec ja sabia que series una bonica nena, ella reia però aquí estàs tu per a confirmar-lo. M'has tingut en suspens fins i tot des de l'Africa, pendent de la teva entrada en escena, entre lleó i lleó va arribar el missatge del teu naixement.

He de dir-te que has tingut molta sort de tenir uns pares tan enrotllats, jo els vaig conèixer l'any passat en terres argentines, i va ser un viatge de riures sense fi, això és important Sofia, riure, i tu ho tindras super-facil amb ells.

....només em queda dir que ets preciosa...

Irene ha dit...

La Sherly és etimologicament, l´Antonia que vem coneixer a Argentina l´any passat i que hem tingut la sort que viu a Barcelona. L´has de coneixer, es un aventurera nata.