9 de set. 2007

09/09/2007

Avui pel matí no ha passat res destacable, excepte que has demanat menjar amb més freqüència que altres dies. Per la tarda han vingut a veure't la tia tere i el tio Agustin, el tio Emilio i la tia Juaqui; també han vingut els avis materns i la tieta Sonia i el tiet Juande. Et poso un video i dues fotos per tal que et facis una idea de la tarda que hem passat.

Al vespre hem passejat pel barri, tocant a ronda litoral; hem baixat per bach de Roda i pujat per Selva de Mar. Res més.

5 comentaris:

Irene ha dit...

Sofia, la tia Tere i la tia Joaqui son germanes del teu yayo Pepe, a més la Tere es la meva madrina. Sempre que les veig riuen molt i estan de broma.

Anònim ha dit...

Hola Sofia, com estás. M'alegro molt del teu naixement i de que tot hagi anat tant bé. Sóc la Marta, la cossina de ta mare. I qui es aquesta? Doncs la filla de la Juaqui, que ahir va anar a veuret amb la tieta Tere.
Quina nena més maca! Encara que és normal: Ets Fernández!
Molts petons.

Irene ha dit...

Hola Marta! Que bien que hayas visto la web de tu sobrina-prima o como se diga, asi podemos saber de ti. Un beso muy fuerte.Irene

Anònim ha dit...

La Sofia crec que és més Sampietro que Fernández. Un Sampietro.

el orgullo fernandez ha dit...

Si, jo també crec que es més Sampietro que Fernandez, serà perque li agrada la poesia de JV Foix i els mantecados d'Estepa...ja comencem amb comentaris cutres!! si ens posem rotllo apartheid...visca el mestissatge!

Gora neska Sofia polite muxuak muxuak...els fernandez estem per tot arreu....no tant sols a Extremadura...gora Extremadura!! sofia askatu!!!