3 de set. 2007

03/09/2007

Avui pel matí he anat al INSS i t'he donat d'alta com a beneficiària meva. Desprès he anat al C.a.p. per asignar-te metge i donar-te d'alta a la sanitat però m'han dit que fins demà no es pot fer el tràmit perquè encara no surts al seu ordinador. He intentat defendre els teus drets i lis he dit que com tinguessis alguna malaltia avui i no poguèssim anar al metge seria responsabilitat de la administració i reclamaríem. A mig protestar he pensat que demà hauria de tornar a veure a la mateixa funcionària que m'estava atenent i que millor no enrabiar-me gaire. Li he dit gracies i he somrigut. També he anat a comprar bolquers. He comprat 2 paquets de dodot nou nat(talla 1) que conté cadascún 27 bolquers. M'ha costat cada paquet 8,05 euros, amb un tipus impositiu d'iva del 16%. En total ens hem gastat en bolquers avui 16,10 euros. Els hem comprat a un supermercat CONDIS del carrer Lope de Vega.
Per la tarda has sortit de casa i hem anat en cotxe a la clínica on vas nèixer a que li treguessin els punts a la teva mare. Desprès hem tornat al nostre barri i t'hem pesat en una farmacia. Des del divendres t'has engreixat 200 grams. Al vespre, abans de sopar, ha vingut la tia Monica. No li agrada que li diguis Tieta i tampoc li agrada que escrigui la teva vida en català. T'adjunto una fotografia d'ella amb tu als braços. Durant el dia d'avui has menjat molt. Gairebé cada 2 hores has demanat pit. Esperem que això sigui puntual.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

al alcampo, els bolquers són mñes barats !!!

my cherie amour, lovely as a summer's day ha dit...

ja tindrà temps per llegir-se toooot el diari????

Anònim ha dit...

A ver, los blogs estan hecho para dejar escrito cosas interesantes, si sigues contanto tonterias tu hija te dirá que esto se lo va a leer Pepita Perez.

Mónica.

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo molt interesant la bronca amb la funcionaria de l´Inss.La Sofia ja somriu una mica.No fa res mes.
Irene.

Anònim ha dit...

A mi m'agrada molt el blog. Jo no soc de la familia ni us conec, peró estic enganxat a la vostra pàgina com si fos Vent del Pla.
Salutacions. Joel.