30 d’ag. 2007

VIDA DE SOFIA SAMPIETRO FERNANDEZ: INTRODUCCIÓ

Hola Sofia, sóc el teu pare. Ahir vaig parlar amb el teu tiet Albert i em va suggerir que fes un blog que narrès la teva vida des del primer dia. Una de les raons que em va donar va ser que potser d'aquí 10 ó 12 anys ets una persona de relevància pública i si això passa hi haurà molta gent interessada en conèixer la teva biografia. Això no ho sabem, però segur que com a mínim tu sí que estaràs interessada en conèixer la teva pròpia vida, sobretot aquell troç d'ella del que serà més difícil que conservis records. Bé, doncs aquest és el pròposit d'aquest blog.

Les regles bàsiques que em proposo acomplir són les següents:
  • Escriure en català
  • Ser objectiu
  • Utilitzar un estil senzill, concís i auster i fugir dels sentimentalismes.
  • Escriure en segona persona del singular: en principi la narració va dirigida a tu
  • Escriure cada dia
  • Cedir-te la tasca de la narració en quant tinguis les capacitats i el desig de fer-ho.

De retruc, també utilitzaré el teu blog per practicar l'escripura en català i intentar reduïr al màxim les faltes d'ortografia que segur que quan ho puguis llegir trobaràs. Et demano disculpes si en trobes moltes.

Com vas nèixer el dissabte 25 i avui som dijous 30, l'inici del blog haurà de condensar la teva vida dels primer cinc dies en una sola data. A partir de demà ens hem de proposar fer coincidir el temps real amb el temps del blog.

Hem arribat al final de la introducció. Comença la història.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Sofia,

Soy la tía Mónica (que no tieta) y seré, si a tus padres les parece bien, la que te enseñe a hablar castellano correctamente. Como ya sabrás, a mi los bebes no me gustan, pero contigo haré una gustosa excepción, no sólo porque seas de la familia, sino porque confio en que heredes la simpatía de tu madre y la originalidad de tu padre. Que conste que tu primer regalo cibernético, te lo ha hecho tu tío Albert (Sampi) y que espero que entre todos tus familiares y amigos lo tendremos actualizado y lleno de datos interesantes para tu futuro.

Un beso!

Anònim ha dit...

Bon dia Sofia! Sóc la teva mare i he trigat en fer el primer comentari públic una mica perque gairebé tota l´estona estic amb tu. De qualsevol manera, la mama et fara un diari més personal i mes emocional perque el tinguis per tu, aquesta es una obra del papa i esperem que tothom que ens estima hi posi de la seva part. Aixó serà nomes un petit motiu per la teva felicitat, per la qual farem tot el que sigui posible, tot i que has de saber que la felicitat nomes es troba dintre de cadascú i no depen de ningú mes.