30 d’ag. 2007

ORÍGENS DE SOFIA

L'estiu de l'any 2005 les vacances de la teva mare i meves van ser 1 setmana a l'illa de Lanzarote i 12 dies a Egipte. A Lanzarote van anar els teus pares sols(com gairebé sempre que viatgen). A Egipte van anar amb els teus tiets Juande i Sonia i era un viatge organitzat. A Lanzarote teníem contractat un paquet de vol més apartament i un cop allà vam llogar un cotxe amb el que ens vam moure per tota la illa i vam passar també un dia a Fuerteventura. Durant aquests 7 dies vam veure moltes coses, vam menjar molt bé i vam divertirnos molt. Aquí tens una foto feta a la Punta Papagayo, a Lanzarote, durant aquests dies.

Un dels dies de les nostres vacances a l'illa vam anar a sopar a Los Jameos del Agua. Durant el sopar va ser quan vam parlar de tenir fills. Aquell dia 29 de juliol de 2005 vam planificar que a partir de setembre de 2006 intentaríem tenir un fill. Llavors, encara vivíem a Sabadell, en un quart pis sense ascensor, en un barri que no ens acabava d'agradar i en un pis sense cap comoditat. Teníem planificat mudar-nos de casa durant l'any 2006. Havíem comprat una vivenda d'obra nova a Barcelona que finalitzava la seva construcció el primer semestre del 2006 i vam planificar la teva concepció per desprès de les vacances de l'estiu, un cop instal.lats a la nova vivenda. Aqui adjunto una fotografia presa a los jameos del Agua el dia que vam tenir aquesta conversa.
Bé, doncs va passar el temps: al juny del 2006 ens van fer l'entrega de la vivenda on ara vius, a l'agost vam fer un viatge fantàstic per Sudamèrica i finalment va arribar setembre. Durant el setembre vam decidir que tot començaria a Paris. Vam planificar que hi aniríem a finals d'octubre. Hi vam passar 5 dies i vam tornar a Barcelona l'1 de novembre. Tu vas ser concebuda uns dies més tard a la casa on ara vius. L'últim període de la teva mare va ser el 11 de novembre. El 10 de decembre vam fer la proba d'embaràs i va ser positiva. Uns dies més tard vam concertar la primera visita amb la ginecòloga i vam tenir la primera ecografia de 5 setmanes, en la que pràcticament no es veu res però que aqui adjunto. La data prevista del naixement es va fixar pels voltants del 18 d'Agost del 2007, data en que la teva mare sortia de comptes. Tu vas nèixer finalment el 25 d'Agost.