30 d’ag. 2007

ESTADA A LA CLÍNICA

Hem estat a la Clínica Sagrada Família des del divendres per la tarda fins el dimecres per la tarda. Hem estat 5 nits, i la veritat és que és molt més còmode estar a casa. La teva mare va tenir dolors i va estar al llit el primer dia. El segon dia, diumenge, ja va trobar-se una mica millor. Li van retirar la sonda i el suero i va començar a menjar liquids. El dilluns ja va poder menjar sòlids. Dimarts, finalment, ja es trobava força bé i va poder anar al lavabo a fer pipí i caca i només tenia algunes molesties a la cicatriu. El metge ens havia dit que el dimecres segurament ens donaríen l'alta mèdica i podríem tornar a casa. Aquesta alta mèdica es va fer esperar. El dimecres vam estar esperant tot el matí amb les maletes fetes. Vaig fer un viatge cap a casa a portar coses. El diumenge ja havia anat a casa i el dimart també. Van ser estades de 2 hores. La del dimarts va ser per portar cap a la clínica la cadireta del cotxet per posar al cotxe i portar-te cap a casa. Però com deia, es va fer esperar. Al mes d'Agost, aquest doctor ha estat agobiat pel treball. Va estar sol, les dues últimes setmanes, per cobrir totes les consultes del gabinet i totes les intervencions de part. El dimecres, doncs, no va ser una excepció. Cap a 2 quarts de 5 va aparèixer, va dir que podíem marxar i va citar-nos pel dilluns 3 de setembre per treure les grapes de la cicatriu a la teva mare. També va dir que sobretot m'encarreguès jo de tot i alliberés a la teva mare de tots el treballs pesats. Això mateix també ens havia dit la llevadora, la Irene Blanco, el dimarts per la tarda quan es va acomiadar de nosaltres. Dimecres tarda llavors, vam posar-te al cotxe i vas plorar perquè era la primera vegada que et posaven un cinturó de seguretat. Et vam dir que si no t'agradava anar en cotxe, anaves apanyada. Vas arribar a casa molt tranquil·la cap a 2 quarts de 7. Tots els informes mèdics del pediatra durant aquests cinc dies van ser positius i ens van dir que estaves bé de salut. Enganxo una fotografia de com et vam vestir el dimecres per la tarda per portar-te cap a casa.

Ara vaig a enumerar els fets més destacables durant es dies que vas estar a a clínica:

  • Els 3 primers dies vas passar gana perquè la llet no li va pujar a la teva mare fins el dilluns pel vespre. Ploraves una mica.
  • Les 2 primeres nits vas estar a estones a la nursery i a estones amb nosaltres. A partir de la 3ª nit vas estar tota la nit amb nosaltres i va resultar ser més còmode per tots.
  • El dimarts per la tarda, la llevadora et va fer els forats de les orelles i et va posar arrecades. Vas plorar només una miqueta.
  • Vas rebre moltes visites i regals. Tothom que va venir a veure't va signar en un llibre que quan siguis gran podràs llegir.

A continuació enumero totes les visites:

Visites familiars: l'avia Maria Lluisa i el yayo Alberto, la yaya Mise i el yayo Pepe. La tieta Sònia i el tiet Juande, la tieta Monica i el tiet Albert, la tieta Sónia i el tiet Angel;la tieta-àvia Mercedes, La tieta Mele i el seu marit, el tiet Juanan; el tiet fidel, cosí-germà de la teva mare, i la seva dona, la tieta Núria. Ufff, Sofia! És molt cansat dir tants cops tiet i tieta: hem de trobar una formula més amigable per nomenar als teus familiars. Hem de destacar que la tieta Sónia i el tiet Angel van venir expressament des de el País Vasc, que és on viuen, per veure't. Van sortir en cotxe el dimarts per la nit i van arribar a Barcelona el dimecres pel matí. Van venir a la clínica a veure't, i un cop ja a casa van venir també, al vespre, a sopar amb nosaltres i amb els avis Mise i Pepe. Aquella mateixa nit van tornar a marxar cap a Euskadi. Con han fet un esforç molt gran per veure't, com a homenatge, posem una fotografia d'ells.

Visites d'amics: La Sònia i el Miguel i les seves filles Nerea i Ainhoa. La Nerea, que és la gran, va còrrer cap al llit de la teva mare dient: "nena, nena". També van venir la Marga i el David, la Isa i l'Alex, i la Júlia, filla d'aquests; Joy i Karol,El Jose, el Xavi "lo tit" i l'Ana Belen.

Altres visites: El Rafa i la Carmen, que són amics dels yayos Mise i Pepe. La conchi, també amiga de la yaya Mise. Van venir de La Caixa, la Rosa Maria i l'Edu, La Sandra i el Fede, cadascú amb la seva parella, i el Fede amb el seu fill de 13 anys, que havia nascut en aquesta mateixa clínica i amb la mateixa llevadora que tu.

Bé Sofia, ja ets a casa. Benvinguda!!!

2 comentaris:

my cheri amour ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
my cherie amour lovely as a summer's day ha dit...

eskerrik asko!! nosaltres ens vam quedar amb ganes d'estar més temps!! aviat tornarem!!