30 d’ag. 2007

30/08/2007

Avui ha sigut el primer dia complert que has passat a casa. La nit l'has passada molt bé. No has plorat. La mama t'ha donat pit un parell de cops i sense cap dubte hem dormit molt millor que a la clínica. Per la tarda han vingut els teus avis. Ha sigut important perquè el yayo Pepe i el yayo Alberto t'han agafat en braços per primer cop. Han sigut moments graciosos doncs tenien vergonya i no massa pràctica. Aqui hi ha 2 fotografies d'aquest moment.

Durant aquesta tarda també hem fet altres fotografies. Hem aprofitat per fer una sessió de fotografies dels teus avis amb tu. Aqui hi ha 2 fotografies mes de entre les que vam fer.


També és destacble que ahir pel vespre i avui t'hem banyat. A la clínica et banyaven a la Nurseryí. No sabem si llavors ploraves, però a casa plores molt. De moment no et podem introduïr a la banyera plena d'aigua perquè el cordó encara no t'ha caigut. Per banyar-te hem de fer servir una esponja humida i passar-te-la pel cos. No sabem si el que no t'agrada és la temperatura de l'habitació, de l'aigua, el contacte de la esponja o alguna altre cosa en la que no hem caigut. Però és el moment del dia que més plores(gairebé l'unic).